15 години усмихнати с ЕО Дент!

02 ноември 2017

Вече 15 години специалистите от дентални клиники ЕО Дент усмихват своите пациенти.

DSC_3493

15 години – усмивки, блясък, самочувствие!

DSC_3505

15 години – един миг от приказката на ЕО Дент!

DSC_3592

15 години – в услуга на денталното здраве!

TON_6740

За това време д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов доказаха, че хора,  обединени в екип, могат да постигнат всичко онова за което сам човек не може и да мечтае.

TON_6750
С бляскаво парти ЕО Дент отпразнуваха своя юбилей на 1.11.2017 г. в зала ,, ЕФЕ „на хотел ,, Маринела „в София. Стотици приятели се стекоха да поздравят рождениците, които предварително бяха помолили вместо цветя и подаръци гостите да дарят средства за благотворителните каузи ,, По – качествен живот за нашите родители “ и ,, Лечение на деца със специфични потребности „. Сред гостите бяха д-р Ваня Церовска – кмет на Перник, Татяна Лолова, Джуди Халваджиян със семейството си, Йордан Йовчев, Веселин Маринов, Антония Петрова, Наталия Симеонова, Денис Ризов и мн. др популярни личност, които дължат усмивката си именно на хората от ЕО Дент.

TON_6759
Усмивката е безценна, тя е първата крачка към успеха. Затова д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов черпят сили и енергия, когато техните пациенти се усмихват щастливи. Мисията на ЕО Дент е да бъдат полезни и да помагат, да даряват здраве и усмивки, да се обединяват около социално – значими каузи и да ги реализират с екипа си. ЕО Дент са носители и на много международни награди The best clinic, The bizz, златна значка и златен печат за европейски мениджмънт в зравеопазването и др. Но най – голямата награда за тях са блясъка в очите и усмивките на техните пациенти.

репортер: Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)