hifi

15 марки демонстрират последен писък в техниката на Hi-Fi Expo 2015

20 ноември 2015

За шеста поредна година в столицата в 16 хотелски стаи 15 компании ще покажат последния писък в дизайна и разработките на най-известните марки Hi-Fi конфигурации в света.

Тази година изложителите ще представят последните модели за 2015 година стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.

За поредна година HI-FI EXPO Sofia 2015 обещава незабравимо и динамично изживяване с най-новото от света на аудио-видеотехнологиите – ръчно изработени технологии, безжични концепции, тъчскрийнове, 4D, 360° саунд, уникални комбинации от изцяло цифрови аудиоизточници като музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри, с класически аналогови Hi-Fi усилватели и озвучителни тела, хибридни усилватели от Hi – End клас.

Тази година HI-FI EXPO Sofia стартира и кампания в подкрепа на българската музика. Всеки ден в определен час от всички стаи на изложителите ще се чуват последните родни хитове, записани в най-добро качество. Така посетителите не само ще се насладят на безспорния талант на българските изпълнители, но и на високия клас на показваната техника.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)