Vilebrequin_SS13_Banner1

Най-горещите и модерни мъже на плажа

02 август 2016

Лятото е в разгара си, независимо, че дъждовния юни малко пообърка усещанията ни. Но ето, че юли е на власт и разчитаме на жарко слънце и усмихнато море.  А за морето, трябва задължително да сме модерни и в крак с тенденциите.  Безспорният лидер в мъжките плажни дрехи е брандът, роден в Сен Тропе, но превърнал се в световна легенда – Вилибрикуин. Вече ви разказахме за интересната история на прочутите мъжки плажни гащета.  Ето кои са новите тенденции за лято 2015 при мъжките гащета и класация на най-популярните принтове за сезона:

1. Този принт Вилибрикуин наричат French Spi  и е съвсем нов на пазара. Комбинацията от цветовете на френското знаме е подходяща за всеки, особено, ако е фен на френското лятно настроение и лайф стайл.

MOO5004H-350-back-product

2. Костенурките са типичен принт за бранда и са емблема от самото му създаване. Ето защо в годините често са експлоатирани като тема във всевъзможни вариации. Този сезон са на мода микса от разноцветните костенурки.

MOO5037H-390-front-product

3. Моделът V Birds е доста универсален и харесван. Червените птици са едно от поредните екстравагантни цветови решения на бранда, но пък създават въпросителни. А това е интригуващо…

MOO5011H-337-back-product

4. Моделът Аquarium е съвсем морски принт, светъл и много тематичен. Определено добра идея за лято 2015!

MOO5017H-390-back-product

5. Diaporama е доста забавен и много секси принт, с който можете да покажете и цялата колекция на Вилибрикуин за сезона само с едни плажни гащета. А и цветовото комбиниране с Т-шърт или плажна ленена риза е лесно – всеки цвят би отивал.

OKO5018H-390-front-product

6. Най-палавия принт за сезон 2015 безспорно е този на Sunrise. Многообещаващо… Тези шорти издават покана за съзерцаване на романтичен залез с всевъзможни последствия…

MPA5015H-911-front-product

Вилибрикуин има своите представителства по всички горещи шопинг дестинации. В София също. В допълнение към акцента – мъжките гащета, може да добавите Т-шърт, цветна ленена плажна риза /задържително разкопчана!/ и подходяща по цвят шапка. Но най-важни са гащетата!

Който и принт на световния бранд да изберете – няма да сбъркате. Вилибрикуин е емблема за качество и стил при мъжките плажни костюми.

текст: В.Симеонова
снимки: Vilebrequin.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)