w2000 (12)

20 основни тенденции за есенно-зимния сезон на 2018-та (част трета)

18 март 2018

Продължаваме с третата част от нашето обобщение върху преминалите Световни седмици на модата:

Вижте повече: 20 основни тенденции за есенно-зимния сезон на 2018-та (част първа)

Камуфлаж

За да бъдете по-модерни от всички, трябва да се слеете с околната среда. На помощ идват блатните и ръждиви нюанси, растителни принтове и меки тъкани. Всичко това бе демонстрирано в колекциите на Marni, Lacoste и Chanel.

w2000 (14)

 

Каре

Абсолютно всички видове карета ще бъдат подходящи през есента и зимата. Ако вече сте усвоили карето на „Принца на Уелс“, време е да пристъпите към цветното шотландко каре и всички други луди вариации.

w2000 (13)

Див леопардов принт

За тези, които са в хищническо настроение е време да се възползват максимално от това, което предлагат дизайнерите: леопардот тренчкот, костюм с „див“ принт или дори обувки в цвета на козината на леопарда.

w2000 (12)

Завръщането на Тринити

Вдъхновението от 90-те години продължава: любителите на латекса, винила, спортните очила и високите ботуши – „на вашата улица скоро ще изгрее слънце“. Тринити официално бе провъзгласена за модел за подражание, така че е време да снабдите в винилов черен гащеризон и да спасите светаJ .

w2000 (11)

Неон

Ръка в ръка с модата за 80-те години е още една голяма тенденция, която по някаква причина ние всички срамежливо се опитвахме да забравим: скоро светът отново ще бъде управляван от неона. Време е за модерна носталгия – можете да си позволите всякакъв див принт, дори ярки гети и обувки с цвят на ярка дъвка.

w2000 (10)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)