w2000 (16)

20 основни тенденции за есенно-зимния сезон на 2018-та (част четвърта)

19 март 2018

Продължаваме с последната част от нашето обобщение на тенденциите, показани в рамките на Световните седмици на модата:

Копринени кърпи

Дизайнерите предлагат да носим копринените кърпи не само върху раменете: те ги представиха под формата на копринени рокли, шалове, топове и бюстиета, дори зашити в блейзери и палта.

w2000 (19)

Строителна униформа

Раф Симънс, Миуча Прада, Джеръми Скот и много други дизайнери, изглежда, ще организират профсъюз модерните работници, в противен случай как можем да обясним този бум на ярко червени и жълти светлоотразителни ленти върху дрехите?

w2000 (18)

Многослойност

Етажирането и многослойността ще властват по улиците следващата зима. Ще имате възможността да носите шуба с анорака и сако; блейзер, пуловер и анорак едновременно.

w2000 (17)

 

Туид

Легендарният костюм от туид се връща в гардероба на модерните момичета, но не съвсем по обичайния начин: ако душата ви жадува за модни експерименти – оставете туида на Chanel на по-консервативните момичета и носете деконструирани рокли с туидове и вложки, както в колекцията на Matty Bovan.

w2000 (16)

 

Цветен винил

Една от най-секси тенденциите за следващия студен сезон – цвен винил, който ще изглежда добре във всяка версия. Можете да се почувствате като Бела Хадид и да облечете откровена рокля от червен винил или да се върнете към 60-те години с помощта на винилов блестящ тренч. Колкото повече от този материал, толкова по-добре.

w2000 (15)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)