Deep Zone Project с музикален пробив в Холивуд

06 юли 2019

Deep Zone Project получиха престижна номинация в конкурса на авторитетната американска платформа „Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest“. Една от най-популярните ни музикални групи бе отличена в категория „поп музика“ за своята песен „Please Don’t Go“.

Песента е официален финалист в международния конкурс и е избрана измежду стотици кандидати от цял свят. Специално интернационално жури, от продуценти и композитори, селектира прeдложенията и дава шанс само на професионално изпипаните, отговарящи на последните международни тенденции записи.

Deep Zone in USA

Автор на музиката, текста и аранжимента на „Please Don’t Go“ е трикратния носител на титлата „Best DJ – Bulgaria“ – Dian Solo. Създателят на Deep Zone Project e и един от най-успешните продуценти и ремиксатори на Балканите, с над 20 хита достигнали Номер 1 в различни музикални класации.

Чувствените вокали в номинирания проект са резултат на невероятните гласови възможности и сценичен чар на певицата на групата- Ева Мария, а китарите са дело на Danny Dimitroff, който е и талисманът на Deep Zone.

Повече за конкурса и постижението на българите може да видите на официалния сайт на Hollywood Songwriting Contest, в секцията за финалистите на 2019-та година.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)