21-годишната Марина Войкова е новата "Мис България"

21-годишната Марина Войкова е новата „Мис България“

28 ноември 2015

Марина Войкова от Елин Пелин е новата носителка на най-престижната титла за красота у нас – „Мис България“ за 2015 година. 21-годишната красавица триумфира в конкурса, организиран от модна агенция „Интерсаунд“ с президент Ирина Папазова, печелейки по този начин и стипендия от 800 евро.

Подгласнички на Марина в крайното класиране станаха Ирена Петрова и Александрина Цветкова, като трите ще представят страната ни съответно на световната надпревара в Miss Earth, Miss Planet и Miss Globe през 2016 година.

За съжаление, новата „Мис България“ няма да вземе участие в „Мис Свят“ в Китай, тъй като на официалния сайт на конкурса вече обявиха като родна участничка Венета Кръстева.

missbg2

Снимка: Bulphoto

Иначе в журито, оценяващо хубавиците, личаха такива имена като Христо Сираков, бившите носителки на титлата Наталия Гуркова и Елена Ангелова, модната дизайнерка София Борисова, която облече в свои тоалети петте финалистки, водещата на шоуто, Боряна Баташова и миналогодишната „Мис България“ Симона Евгениева, и др.

Водещи на престижната церемония бяха Ваня Пенева и поп изпълнителят Орлин Павлов, а на сцената публиката имаше удоволствието да чуе швейцарската артистка Ладива, Сабатин Гогов, Тодор Гаджалов, Христо Младенов, Боряна Баташова и др.

Снимки: Bulphoto

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)