IMG_6767

23-годишна перничанка е новата „Мис Силикон“

17 юли 2015

23-годишна перничанка спечели титлата „Мис Силикон 2015″. Конкурсът се проведе в курорта Слънчев бряг пред стотици зрители. Претендентките за титлата край морето тази година бяха 10, информира cross.bg.

IMG_6595
Никоя от десетте претендентки за отличието тази година не се осмели да свали горнището на банския си, каквато изненада сътвори предходна носителка на короната. Но пък десетте красавици предизвикаха фурор сред присъстващите.

IMG_6599
Участничките в естетичната надпревара тази година бяха от София, Стара Загора, Русе, Перник, Враца и Видин. А носителка на титлата „Мис Силикон 2015″ стана Габриела Попова от Перник. 23-годишната носителка на приза призна, че се надява това да даде нова светлина на бъдещето й.

IMG_6610
„Преди две години станах „Бест еротик“ на България и това е втори конкурс, на който се явявам. Развълнувана съм, не го очаквах, конкуренцията беше много голяма. Всички момичета бяха много красиви. Радвам се“, сподели Габриела.

IMG_6709
Водеща на конкурса бе носителката на титлата „Мис Силикон 2009″ Катрин Вачева. Тя и организаторите на конкурса бяха единодушни в най-мотивиращото ги за провеждането му – благотворителна кауза.

IMG_6749
„Това е кауза, която подкрепя хора, които наистина се нуждаят от пластични и естетични корекции. Според мен това трябва да е най-мотивиращото за тях. Иначе ние от много време не сме просто конкурс за силикон“, коментира организаторът Мариана Маринова.

IMG_6772
Кампанията „Аз съм красива“ изцяло се е заела да подкрепя жени, които са жертва на тежки инциденти или заболявания и имат нужда от пластична операция, но нямат средства за нея.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)