230 севернокорейски мажоретки откраднаха шоуто на Зимната олимпиада (видео)

11 февруари 2018

Датата е 10 февруари, а от сектора на Северна Корея на стадиона на Зимните Олимпийски игри в Пеьонгчанг наблюдаваме невероятно зрелище. Севернокорейските мажоретки показаха своята подкрепа за първия златен медал на Зимната олимпиада 2018.

Облечени в еднакви червени униформи, мажоретките на Северна Корея, или т. нар. „Армия на красавиците“, както бяха наречени в Южна Корея, представиха идеално синхронизирана изява, която удиви и публика и преса.

Северна Корея изпрати на Зимните Олимпийски игри 230 красиви момичета в подкрепа на своите състезаващи се спортисти. Те създадоха неповторима атмосфера на ледената арена за скоростно бягане в Гангнюнг. Междувременно голяма подкрепяща група имаше и в Хокейния център Квандонг. Мажоретките приветстваха състезаващите се и от четирите страни на леда, с удивителeн синхрон.

Обединеният корейски женски хокеен отбор бе закован от силните швейцарки с 8 : О.

Мажоретките са млади жени в началото на 20- десетте си години, избрани от различни престижни унверситети, въз основа на „своя външен вид и идеологически убеждения“. По време на хокейния мач, ентусиазиран севернокорейски координатор, „дирижираше“ мажоретките да държат своите знамена високо вдигнати, въпреки лошия късмет на подкрепяния от тях отбор.

източник: The Korea Times, You Tube
превод: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)