Наталия Кобилкина

„33 дни до мечтата“ с Наталия Кобилкина

10 ноември 2017

Небезизвестната (не само на силния пол) Наталия Кобилкина, която вече цели 8 години все по-успешно владее аудиторията и се наложи като една от най-влиятелните дами в България, след броени дни ще издаде своята шеста книга. Тя ще носи заглавието „33 дни до мечтата“ и ще представлява практически наръчник за овладяване на енергиите.

Прогнозите са, че книгата ще прикове бързо вниманието, след като със своите конкретни насоки за техники и практики ще помогне на всеки да осъществи своите най-съкровени желания, като четивото ще бъде подходящо и за двата пола. Именно за това и на парти-премиерата, на 16-ти ноември, от 19:30, в столичния Planet Club, тя кани и мъже и жени, които заедно да започнат своята личностна трансформация. На официалното събитие ще има популярни гости, които ще прочетат откази от книгата, а тя ще бъде подарък за всички присъстващи, наред с още много изненади.

33 дни до мечтата - Наталия Кобилкина

Кобилкина съветва гостите на VIP премиерата да спазят препоръката й за дрескод: „За дамите – облечете най-красивата си рокля, за да блестите ярко през цялата вечер, а за господата – облечете се стилно и официално, защото точно на това събитие можете да срещнете своята жена-мечта!“ За почитателите й в Пловдив, на 20.11 от 19:00, в хотел „Санкт Петербург“ ще има семинар-премиера, а във Варна, най-популярната сексоложка планира да направи същото събитие на 26.11 от 19:00 в хотел „Черно море“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)