good-luck-red-front-door-1523460345

4 начина да донесете повече късмет в къщи

21 април 2018

Всеки има нужда от повече късмет у дома и на помощ веднага се притича фън шуй или някое и друго поверие. От цвета на вратата до бели светлини… Има някои „малки“ трикове да вкарате  повече положителна енергия в личното си пространсто или поне да вярвате в това.

Червена врата
Когато входната ви врата е в посока юг, то тя трябва задължително да е червена. Ако е на север – синя, на изток – кафява или зелена а западната – бяла. Това носи късмет!

good-luck-elephant-decor-1523460343Слонче
Добре известно е, че малка фигурка на слонче носи късмет в дома. Дървени, керамични, метални – все едно каква е фигурката – тя носи щастие.

good-luck-fresh-flowers-1523460343Свежи цветя
Живите цветя не просто носят настроение и разкрасяват дома, те внасят и положителна енергия в него. Според фън шуй свежи цветя в дома носят добра съдба.

horseshoe-good-luck-1523460467Конска подкова
В много култури има преданието, че конските подкови носят късмет. Но е добре, когато я поставяте на стената, тя да е обърната, за да се пълни с енергия, а не тя „да изтича“ надолу.

Има и други трикове – мебелите в хола е добре да са подредени в кръг, огледалото трябва да е на стена, където да се отразява красива гледка, антрето трябва да е чисто и светло, бели лед светлини носят щастие…
Ами действайте!

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)