man-in-bed-

4 неверни сексуални мита за мъжете

13 януари 2017

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания:

Мит 1: Мъжът е готов да преспи с всяка относително привлекателна жена.
Разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само едрогърди блондинки и мечтаят за порнозвезди.
Това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с гърдите й. Затова е важно спътничката в живота да е надарена не само отпред, но и да има добър характер.

Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп.
Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват „половинката си“. Но всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. А на сутринта след бурна нощ, няма да си спомня дори какъв цвят са били гащичките й.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците.
Всъщност те се боят от тях. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друг. Освен това мъжете си имат свой стереотип – жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж. /БГНЕС

снимка: thetrentonline.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)