10 храни,

40 мита за здравето и храненето

04 март 2019

Храненето има пряко отношение към здравето и това е известно на всички. Но общественото пространство и интернет са пълни с препоръки, които си противоречат. Кое е мит и кое действителност?

Отговорите ще търсим в новата книга „40 мита за здравето и храненето”, която предстои да излезе в средата на месец март. Автор е Андрей Сазонов. Издава се от „Бард” и включва 336 страници.

Корицата на книгата (Бард, 2019)

Корицата на книгата (Бард, 2019)

За книгата от издателите:

Когато върлува грип, чесън, мед и витамин С ли? Няма смисъл! В тази книга пише защо. Какво са шлаките и трябва ли да ги изхвърляме? Колко точно здрави са „моржуващите“ през зимата? И колко точно издръжливи са „маратонците“? Как функционира организмът ни, кои са неговите врагове, наистина ли са полезни някои „храни“ и дали продуктите с ГМО са страшилища?

Aвторът развенчава 40 мита, свързани със здравето и храненето на съвременния човек. Колкото по-малко са митовете, толкова животът ни е по-приятен и тялото ни е по-здраво. Сериозно, аргументирано и същевременно с тънко чувство за хумор Сазонов разкрива истината за известни факти и непознати възможности. И това прави настоящата книга не само информативно, но и забавно четиво.

Вижте още: „100 години активен живот…”: 5 причини да прочете тази книга

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)