RRSS-PR-Xenia-Overdose_DA_5_RAFINA_2-1024x683

5 детайла, които ще направят вашата сватба уникална

29 август 2017

Всяка булка, която започва да планира сватбата си, мечтае за един много специален, личен и уникален ден. Най-голямата мечта за всяка двойка е гостите да са щастливи, да се наслаждават колкото е възможно повече и да се приберат у дома с незабравими спомени за сватбата, която са посетили. Днес искаме да споделим с вас 5 детайла, които ще направят вашата сватба уникална:

1. Изненада за вашия партньор

Въпреки че понякога ние обичаме да мислим за себе си като модерни личности, определени сватбени традиции остават неизменни, като например младоженците да спят разделени в нощта преди сватбата или да останат в дома на родителите си. Младоженецът се приготвя със своето семейство и приятели, а и при булката е същото. Много специален детайл, който ще накара вашия бъдещ съпруг или съпруга да си спомни за най-специалния ден от живота си, е да оставите малка изненада за тях в стаята, където трябва да се приготвят.

HT_WED_283

#PronoviasBride се приготвя за церемонията в рокля Plisa

За младоженеца – часовник, чифт копчета за ръкавели или бутоненера са най-традиционните подаръци. Можете също да го изненадате с красива и специална вечер.

HT_WED_112

За булката има още опции: деликатно бельо, парфюм, семейно бижу … в големия ден всеки подарък, направен от сърцето, ще бъде ценен и запомнен завинаги.

Какво ще кажете да организирате доставка на закуска, придружена с любовно писмо? Както виждате – има много възможности, ако искате да изненадате партньора си преди сватбата…

HT_WED_167

 

2. Първи поглед/First Look

До неотдавна традицията и етикетът повеляваха, че булката и младоженецът не могат да се видят, преди да се срещнат пред олтара. Но днес нещата се промениха и концепцията First Look набира скорост. Чували ли сте за тази нова тенденция?

Невестата и младоженецът, след като са облечени, направили са грим и коса, се срещат на специално място, където само двамата ще се видят за първи път преди да се оженят. Това е уникален, романтичен и много сладък момент, тъй като е изпълнен с много емоции.

HT_WED_857

Фотографите и видео-операторите могат да запечатат този специален момент, за да можете да го съхраните завинаги. Можете дори да направите личната си фото-сесия тогава, което със сигурност ще ви помогне да успокоите нервите си в този голям ден, за да можете да се насладите на аперитива с всичките си гости след това.

Тенденцията First Look става все по-популярна, тъй като тя предлага толкова много предимства на съпрузите в сватбения ден.

HT_WED_844

3. Изключителна сватбена рокля от Pronovias 2018

Ако има един единствен незабравим момент на сватбата, то това е, когато булката влиза в залата на церемонията и всички гости, включително и младоженецът (ако не се е възползвал от тенденцията First Look), виждат сватбената рокля на булката за първи път – най-добре пазената тайна на всяка жена. Ето защо е важно да се идентифицирате с избраната от вас рокля и да я дефинирате. Тя трябва да бъде рокля, в която се чувствате комфортно, уникално и магично.

RRSS-PR-Xenia-Overdose_DA_2_DRILIA_2-683x1024

Блогърката Ксения Ван дер Удсен в рокля Drilia от Pronovias 2018 Preview Collection

Булките на новия сезон имат късмет, защото новата Pronovias 2018 Preview Collection може да изненада всички. Тези мечтани рокли ще накарат всеки да се влюби във вас…

Внимателно изработени гърбове с прекрасни детайли, дълги ръкави, които увеличават усещането за женственост са сред тенденции и задължителните елементи за сезон 2018, поли с джобове – за най-модерните булки и безкрайни гърбове- за най-смелите.

RRSS-PR-Xenia-Overdose_DA_2_DRILIA_4-683x1024

Красивите бродерии на рокля Drilia

 

4. Зашеметяващ декор

Важно е вашата сватба да има обща тема, така че всичко да изглежда хармонично и синхронизирано. Днес можете да намерите невероятни декорации навсякъде.

Сватбеният дизайн е представен в много форми, цветове и размери – от индустриално изглеждащи сватби, където господства минимализмът,

4-boda-industrial-folk-fotografia-paula-g-furio

Индустриален декор. Снимка: Paula G. Furió

до светлини и свещи, които заемат централното място на сватби, декорирани с цветя във всеки ъгъл. Цветните арки изобилстват с бохо-шик детайли, за да се превърнат в перфектния партньор за церемонии с макраме, гоблени, килими, винаги съответстващи на стила на сватбата.

4-decoraciones-boda-marcos-sanchez

Флорални мотиви. Снимка: Marcos Sánchez

5. Превърнете сватбата си в грандиозно парти

Вашата сватба трябва да бъде празник – честване на любовта. След като сте казали заветното „Да“, насладили сте се на вкусната храна, е време за танци. Би било чудесно да украсите дансинга подобаващо.

HT_WED_924-683x1024

Деликатните гирлянди от светлини, които са тенденция в продължение на години, създават магическа атмосфера и подканват за забавление. Несъмнено снимките от този ден ще бъдат грандиозни. Сетлинни букви в  XXL-размер с инициалите на булката и младоженеца са едно прекрасно и интересно допълнение.

 

Начална снимка: Невероятният гръб на Rafina dress от Atelier Pronovias 2018 Preview Collection, представени в България от Bridal Fashion

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)