1 януари

5 неща, които да направим на 1 януари

01 януари 2019

Бихме ви посочили 10 неща, които да направите на 1 януари, но тъй като знаем колко тежък е първият ден на Новата година, ги сведохме до 5. Денят е специален, защото някои продължават да празнуват, тъй като има именици или рожденици, гостите е много вероятно да са още в дома ви или сте заедно някъде с компания да празнувате. Други го проспиват, трети се опитват да възстановят спомените от предишната нощ.

Обикновено за този ден няма планове и той е отреден за почивка. Но времето е ценно, животът е ценен – защо да го пропилявате. Ето ви идеи за 5 неща, които може да направите на 1 янури и така да почувствате, че Новата година ви е тръгнала добре.

1. Намерете лист и химикалка и си запишете какво целите за 2019 година. Дори да сте пропуснали равносметката от предишната, имате право да се надявате на нещо хубаво. Помислете какво искате, какво е ценно за вас, какво бихте искали да постигнете, какво бихте направили за това и го запишете. Мечтайте смело, дори невероятното има свойството да се сбъдва веднъж записано на хартия. Повярвайте в себе си!

2. Отделете няколко минути и поздравете на живо или по телефона, поне най-близките си. Интернет е полезно нещо, улеснява нещата с поздравите, особено социалните мрежи, но друго е да е чуеш близък или приятел. Дори картичките по имейл вече са рядкост – зарадвайте някой, който няма профил в социална мрежа.

3. Пуснете си любима песен и я изтанцувайте. Ако сте в компания, ще бъде весело, може да се включат и други, а ако сте сам ще се заредите, сякаш сте спортували поне час. Танцът може да бъде много зареждащ и отпускащ.

4. Кажете на някого, че го обичате. Всички мечтаят за любов явно или тайно. Дарете малко от вашата и тя ще ви се върне многократно.

5. Усмихнете – какво по-добро начало за годината.

Пожелаваме ви щастлива, здрава, вдъхновяваща, весела и изпълнена с много любов 2019 година!

автор: Силвия Аризанова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)