landscape-1517849070-valentines-day-flowers

5 романтични букета за Свети Валентин

14 февруари 2018

Свети Валентин e тук и влюбените вибрации ва във въздуха.  И след като задължително трябва да купите букет за любимата си, нека ви подготвим за това и ви дадем някои идеи,  за да изберете най-доброто. И букета, на който ТЯ най-много ще се зарадва. Дамите обожават наситени цветове в този ден. Нека всичко е в червено! Но е важно също така букетът да има романтичен привкус, нещо различно, нещо нежно.

gallery-1517588639-tesco-flowers-rose-and-greenbell

1. Царицата роза си остава сред фаворитите при избор на букет за Деня на влюбените. Не се притеснявйте, че букет от ‘червени рози ще бъде счетен за банален – красиката си е класика!

gallery-1517846868-heart-wreath

2. Букет с формата на сърце! Каква по-подходяща идея от това? Нестандартна и оригинална цветна аранжировка!

gallery-1517700959-therealflowercompany-pink

3. Романтичен божур! Стига да намерите в цветарските магазини този красив цвят – не се колебайте! Той е много кичест и нежен. Ще се хареса задължително.

gallery-1517699872-red-rose-valentines

4. Кутия с цвят от рози. В последно време аранжировките в кутии са все по-актуални и ако изребете такъв букет, със сигурност ще впечетлите любимата. Одвен това той е доста устойчив и дълго ще краси пространството на любимата.

gallery-1518022821-valentines-spring-bouquet-marks-and-spencer

5.  Букет с лалета изключително кореспондира с пролетното настроение, а и когато е допълнено с микс от други цветя – букетът ще е незабравим. Стига, разбира се да изберете наситени цветове, защото те издават страст и силни чувства.

Надяваме се да ви бяхме полезни с нашите идеи. В крайна сметка – каквото и да изберете – важното е да е от сърце и напарвено с мисъл и любов към най-важният мовек в живота ви!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)