20171008-salma-post

50-годишната Салма Хайек се оплака от възрастта

11 август 2017

Салма Хайек многократно е намирала място в класациите на звезди, които изглеждат прекрасно в зряла възраст. В началото на лятото, 50-годишната актриса показа смело селфи, а в интервю заяви, че е възможно да се остарява красиво.

20172706-salma-1

Въпреки това, в скорошно интервю за изданието The Edit, което публикува нова фотосесия с нея, актрисата открито разказа за неприятните страни и промени, свързани с възрастта.

Няма да лъжа – със сигурност не ми се нрави да имам  изпъкналости на някои места, но умерената закръгленост ми хареса. Харесва ми определението “ съблазнителна“, защото правите линии са скучни,

- каза Салма и продължи да говори за вечния стремеж към младост и красота.

 

Понякога си казвам: „Аз съм на 50 години. Защо трябва да изглеждам добре, вече имам човек до себе си?“ Но аз не искам да го загубя … Най-лошата страна на възрастта – това са очите ми, не бръчките, а самото зрение. Сега дори не мога да чета без очила. Това е наистина тъжно. Проблемите със зрението са по-лоши от менопаузата.

HyperFocal: 0

Въпреки това, Хайек е все още много енергична и темпераментна.  Опитва се да бъде винаги интересна за съпруга си, 55-годишният френски бизнесмен Франсоа-Анри Пино.

Съпругът ми обича къдравата ми коса. Понякога му се оплаквам, че не мога да отида на събитие, ако не подредя цялото това нещо на главата си, а той ме уверява: „Ти си като проводник за високо напрежение, заради това косите ти са такива.“

- цитира съпруга си Салма и говори за собствените си начини за успокояване, до които прибягва, когато думите на съпруга й не помагат.

Когато съм нещастна, ставам кучка. Понякога пия бира или вземам вана, за да се отпусна. Още нещо има благоприятен ефект върху мен – това е музиката. Обичам всичките й разновидности, медитирам, дишам…

- каза той в интервю актрисата.

20171008-salma-2

 

Снимки: The Edit

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)