50 нюанса, 30 момичета, 1 отговор

14 февруари 2015

Да, знаем – любовта  е много важна, но понякога на всяка от нас й се иска да прекара време с приятелки, да поговори за женски неща и да изяде всичко калорично, за което се сети, без да изпитва каквито и да било угризения.

А какво по-подходящо за подобни прегрешения от вечер с приятелките или защо не – от кино в женска компания? Именно такава прекрасна и тематична вечер си организираха 30 весели представителки на нежния пол в деня на премиерата на  филма „50 нюанса сиво” и в навечерието на празника на влюбените. Като всяко добре организирано светско мероприятие – мястото, часът на срещата, както и дрескодът бяха предварително зададени.

Петък вечер, България Мол и повече от две дузини момичета, които задължително имаха нещо сиво, нещо девическо, или малко по- хард (според вкуса и разбирането на зададената тема) и камерата на In Life, която ги съпроводи при влизането и излизането от киносалона.

Представяме ви първите женски коментари на очакваната с огромно нетърпение филмова адаптация на бестселъра „50 нюанса сиво“. Какви са те? Ще разберете във видете!

Редактор: Пепа Попова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)