A to Jazz 2018

54 милиона ще гледат A to Jazz 2019 по световната музикална TV Mezzo

23 юни 2019

Безпрецедентен успех отбелязва най-мащабният джаз фестивал у нас A to JazZ. Изключителното международно признание се свързва с факта, че най-голямата телевизия в света, изцяло отдадена на джаза, класическата музика и танца, ще заснеме и излъчи ключово съдържание от тазгодишното събитие, очакващо всички фенове между 5-и и 7-и юли в Южен парк 2.

a to jazz

Решението на престижния канал е подтикнато от високото качество на фестивала и големия интерес на европейската публика към него. Поканата за това ключово партньорство, без аналог за българската музикална сцена, идва от програмните директори на MEZZO заради изключителното богатството от актуални местни и чуждестранни артисти, представящи най-новата си продукция на фестивала, както и благодарение на доказаното ниво на организация.

A to Jazz 2018

MEZZO има зад гърба си почти 30-годишна история и покритие на пет континента – Европа, Азия, Северна Америка, Австралия и Африка. Зрителите по света надхвърлят 54 милиона, а интересен факт е, че България е една от водещите европейски страни по брой абонати на глава от населението – над 1 300 000 за 2018 г.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)