Хадид

55-годишната майка на Джиджи и Бела Хадид показа снимка по бельо

18 януари 2019

55-годишната майка на двата известни модела Джиджи и Бела Хадид също е работила като модел. Йоланда Хадид се хвали в социалната мрежа Instagram не само с постиженията на своите дъщери, но и с великолепната си форма.

На една от последните си споделени снимки тя е в полупрозрачно бельо и къса розова наметка. Йоланда Хадид споделя, че така изглежда тялото ѝ днес след като се е избавила от всички импланти, ботокс и филъри. Тя пише, че е на 55, усмихва се и сякаш отново е в 1964 г.

Снимка: instagram.com/yolanda.hadid

Снимка: instagram.com/yolanda.hadid

Йоланда Хадид се обръща към жените да заложат на своята уникална красота, да пазят здравето си и да не се поддават на внушенията отвън как трябва да изглежда една хубава жена.

„Здравето е най-голямото ви богатство, затово ви моля, образовайте се и търсете информация преди да вземете решение и да сложите нещо чуждо в тялото си. Отне ми много години, докато се справя с последствията от някои грешни решения и да приема най-добрата версия на себе си, по моите стандарти, а не по чуждите… Да се научим да обичаме себе си и да празнуваме нашата уникална красота във всички възрасти, докато се движим през това пътуване, наречено „живот”. Красотата няма никакво значение без вашето здраве.” – завършва тя.

Вижте още: Бела Хадид участва в необичайна фотосесия

снимка: nstagram/yolanda.hadid

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)