20151221-adele-post

Адел с корица в Time

22 декември 2015

След появата на новия албум 25 на 18 ноември 2015, Адел счупи няколко рекорда по продажби-само през първата седмица тя продаде изключителните 3,38 милиона копия в САЩ. Самата тя не може да си обясни това невероятно постижение. „Изключително е любопитно и забавно“, казва тя, излегнала се на пода в стаята на хотел в Ню Йорк. „Аз не съм дори американка. Може би си мислят, че съм свързана с кралицата. Американците са обсебени от кралското семейство.“

20151221-adele-time

Певицата Адел се появи на корицата на Time и в допълнение сподели какво мисли за социалните мрежи, снимките с Ксавие Долан, основните принципи за възпитанието на сина си и за това, защо защитава семейството си от пресата, като лъвица.

Звездата заяви, че е трябвало да ограничи времето, което прекарва в социалните мрежи, за да запише новия си албум:

Животът ми се промени много, написах възможно най-искрените си песни. Те са част от мен. Как мога да напиша подобни песни, ако седя и чакам петстотин харесвания под някаква проклета снимка? Това – не е в настоящето.

 20151221-adele-4

Адел призна, че никога не се е интересувала от участие във филм до момента, в който не е срещнала Ксавие Долан. Тук е мястото да припомним, че известният режисьор е създателят на видеото към сингъла Hello.

Той успя да ме омагьоса. Той просто знае какво да прави. Снимките във филм в обозримо бъдеще не ме интересуват. Особено сега, когато съм заета с музиката си: не мога да правя две неща наведнъж. Но ако Долан отново ме покани, аз бих се съгласила.

20151221-adele-1

Най-лошото нещо, което може да направи славата е да накара човек да загуби себе си, каза певицата. Така че тя, нейният син Анджело и любимият й Симон Конеки се опитват да живеят съвсем обикновен живот в Лондон:

 Ако изключим  позирането пред камерите, животът ми е напълно нормален: аз, приятелят ми и детето.

Ако някой се опита да наруши неприкосновеността на семейството ми, аз се превръщам в лъвица. Считам за несправедливо, че хората се опитват да получат „пълен достъп“ до моето семейство и личен живот. Ние не сме търговска марка. Някои известни хора наистина се превръщат в бранд. Е, ако са щастливи – няма проблем, това си е тяхна работа. Но аз не искам това да се случи на семейството си.

 20151221-adele-3

3-годишният Анджело й донесе истинско щастието й, въпреки че да си майка е трудно и отнема много време усилия, според Адел.

 В началото си мислех: „О, Боже, толкова е трудно да имаш дете!“ Нямам абсолютно никакво време за себе си, защото цялото си свободно време се опитвам да прекарам с него. Но после разбрах, че това ми помага да запазя спокойствие и да не се тревожа за дреболии.

 

Майчинството й дава чувство за своята полезност, казва звездата:

 Винаги съм се харесвала. Но никога не съм била толкова горда от себе си, както сега. Толкова съм горда,  че той се появи от мен! Това е човешко създание, което вече ходи и се занимава с някакви свои неща. Нямам търпение да разбера кой ще бъде най-добрият му приятел, гадже, кой филм ще харесва… Какъвто и да бъде,каквото и да реши да прави, аз ще го подкрепям по всякакъв начин!

Адел, обаче, смята да бъде доста строга майка. Звездата казва, че няма да глези детето си и ще му покаже цената на труда:

 Аз не искам да отгледам детето си, като един от тези идиоти, които викат по прислугата: „Нямам чисти дрехи“…

Тя има сериозни амбиции и за предстоящото си турне.

Концертите на Адел и досега са били невероятни, но за предстоящото турне звездата иска повече.

„Аз не искам просто да стоя там!“, Смее се звездата. „Аз наистина бих искала да прелетя през арената в началото, въпреки че знам, че това е невъзможно… Така или иначе, ще се постарая!“

 

Източник: Time

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)