20151223-self-post

Звездните селфита на 2015 година (част I)

27 декември 2015

Екипът ни продължава да обобщава отминаващата 2015 година. Във време, когато не можем да си представим живота без социални мрежи, няма как да не обърнем внимание на тенденцията „селфи“.

Предлагаме ви да си припомним най-запомнящите се звездни селфита:

Тъжният Кание Уест

През февруари снимка на рапъра стана повод за шеги: фенове на Супербоул помолиха Уест за обща фотография, но той очевидно не е бил в настроение да позира. Ето какъв бе резултата:

20151223-selfies-1

Поздрави от космоса

През април, всички обсъждаха селфито на астронавта от NASA Тери Вирц, направено в открития космос. Тази снимка определено ще остане в историята!

20151223-selfies-2

Селфи на екипа на филма „Игри на глада“

Актьорите от филма тази година също се отличиха – на премиерата на последната част от фантастичната сага, те си направиха групово селфи, което по участие може да се сравни с известната снимка, направени от водещата на наградите „Оскар 2014″ Елън Дедженеръс, заедно с почти една дузина звезди.

20151223-selfies-3

Селфи на екипа на филма „Отряд самоубийци“

Нещо подобно се опитаха да направят участниците в лентата „Отряд самоубийци„: по време на представянето на проекта си в Comic-Con, Уил Смит, Кара Делевин, Маргот Роби, Джей Къртни, и други, участвали при заснемането на филма, не пропуснаха възможността да си направят селфи.

20151223-selfies-4

Веселият Франциск

В социалните мрежи акаунти имат не само звезди от шоу-бизнеса, но и политици, монарси и дори духовници. Както се оказа, папата няма нищо против споделянето на снимки чрез социалните мрежи. И, разбира се, селфито на Папата няма как да не влезе в нашия годишен обзор.

20151223-selfies-5

Следва продължение!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)