Гледай коледния концерт „Деси Тенекеджиева и приятели“!

30 декември 2015

В навечерието на новата 2016 година, верни на мотото да сме винаги в тон с най-доброто от родната културна сцена, предлагаме на вниманието ви пълен запис на невероятния коледен концерт на Деси Тенекеджиева, зарадвал ценителите на изкуството в Paradise Center. Концертът „Деси Тенекеджиева и приятели“ сложи началото на изключително богата коледна програма, която най-модерният и стилен търговски център бе подготвил за своите многобройни посетители.

desi1

Талантливата ни актриса и изпълнителка сподели сцената с младите си приятели от Gospel Chorale със солист Весела Янева, която е една от звездите с уникален тембър и е една от най-страхотните млади певици в България. Мецосопранът също е от големите надежди на българската класическа музика и учи в Националната Музикална Академия. Специален гост бе и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров- Reggie заедно с очарователната си сестра Антоaнела Петрова. Маестро Страцимир Павлов отново бе музикален продуцент и застана начело на Госпъла и бенда, в който влизат и известния барабанист Валери Ценков и китариста Чавдар Гочев-Чарли.

desi3

Преди няколко години Деси Tенекеджиева продуцира серия от впечатляващи Коледни концерт-спектакли със симфоничен оркестър, бенд, Gospel Chorale , балет и много специални гости по големите оперни и театрални сцени в България. От тогава всяка година традицията продължава под различна форма.

desi4

В коледния концерт „Деси Тенекеджиева и приятели“ прозвучаха атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както и парчета от албума „Crazy Butterfly“. А Gospel Chorale пък зарадваха многобройната публика в красивия търговския център с емблематични афро-американски спиричуали. Красивата коледна сценография бе подготвена от Огняна Серафимова, а богатата мултимедия е традиционна част от тези магични концерти.

desi2

Концертът се излъчва със съдействието на Paradise Center!

Виж още снимки!

Оператор: Кунчо Поляшки
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)