Стилистът на Бионсе – Тай Хантър разказва за работата си с поп-дивата

05 януари 2016

Модният стилист Тай Хантър, с който In Life успя да се срещне и поговори по време на Life Ball 2015, работи с поп дивата Бионсев продължение на много години. Той създава впечатляващи сценични визии за 34-годишната звезда и е изцяло отговорен за нейните прояви на  червения килим.

entertainment-2014-05-ty-hunter-beyonce-interview-big

 

Не много отдавна, Тай влезе в нова роля: Стилистът изобрети специален калъф за телефона със задно осветление, което позволява да се правят качествени селфита. Благодарение на ярката светлина, човекът на снимката изглежда свеж, а кожата  му по-гладка. Много звезди вече оцениха новия аксесоар и не спират да хвалят нововъведението.

20160104_ty2

Заслужава да се добави, че Тай работи с кралица Би вече повече от 16 години, още от времето на Destiny’s Child – от самото начало на кариерата на певицата.

Нейният стил еволюира – тя се превърна в модна икона. Мисля, че тя по такъв начин вече одухотворява дрехите, че дори да сложи чувал за боклук върху себе си, ще направи така, че той да изглежда върху нея добре. Моята работа е изключително лесна с нея, не само защото Бионсе еедин прекрасен човек с голяма сила на духа, а и защото тя знае как да представи в благоприятна светлина всичко, което поставиш въру нея,

- Казва Тай.

beyonce-ty-hunter

Ние сме като едно семейство. Имам чувството, че си играя на кукли със сестра ми. Срещаме се, измисляме тоалет и го претворяваме наяве,

- Казва стилистът Хантър за работата си с Бионсе.

Тай подчерта, че не налага своя вкус, а се вслушва в мнението й. И за щастие, предпочитанията на звездата и неговите собствени в голяма степен се доближават, така че конфликти няма.

The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of China: Through the Looking Glass - Red Carpet Arrivals

Хората често гледат на нея в търсене на нови тенденции, ето защо ниевинаги експериментираме и не правим това, което правят другите. Именно това е, което винаги ни държи нащрек – желанието да надминем себе си,

- Казва Хантър.

20160104_ty3

Тай също разказа малко за стила на дъщерята на Бионсе:

Не мога да коментирам Блу Айви … но тя определено има вкус. Тя е моето малко момиченце!

Създаването на рокля за концерт на Бионсе започва със скиците, които дизайнерите изпращат. Всяка идея се обмисля изключително добре, като се има предвид следното: колко лесно ще се движи певицата на сцената и как ще изглежда с този тоалет. След тази щателна оценка, започва избора на материали и самата изработка.

Окончателното решение винаги има Бионсе, но звездата се вслушва в стилиста си. Тай, от своя страна, винаги е готов да й помогне и посъветва: да намери за нея най-добрия тоалет илида модифицира някоя рокля за поп дивата.

 

Снимки: Instagram & In Life

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)