Късче магия от Лукас Маскиано!

11 януари 2016

Никога не сме крили пристрастията си към Лукас Маскиано, но пък вярваме, че съвсем не сме единствените. Едва ли са много тези, които веднъж, докоснали се до вълшебството, скрито в музиката на талантливия аржентинец, могат да останат безпристрастни.

DSC_0038

Това е и причината да ви предложим още веднъж късче от тази магия – откъс от невероятния концерт на Лукас в столичния пиано бар „Магнито“ на 7 декември. Ще излъчим цялото шоу, смесица от танго, блус и фламенко, в програмата на In LIFE TV в петък, за да разберете защо това е музикантът, който пълни стадионите в Латинска Америка и Испания. В него той свири в компанията на - Теодор Грозданов – китара, Божидар Стоичков – кахон, Денис Гоев – тромпет, Даниеле Фебо – бас и Лазар Бандов – ударни. През април тази година  Лукас ще стартира европейското си турне, като желанието му е да реализира концерти в Англия, Германия, Австрия, Франция, Италия, Унгария, Чехия, Гърция, Турция, Сърбия, Македония и България.

DCM 2224

Е, някои имаха шанса да чуят акустично изпълнение на Лукас на живо, което буквално ги просълзи, но вероятно вече знаете този факт, ако сте изгледали последното издание на новото ни седмично светско предаване Dolce Vita. Да, животът понякога наистина може да е сладък…

DSC_0080

Очаквайте целия концерт на Лукас Маскиано на 15 януари – само по In LIFE TV!

Оператор: Кунчо Поляшки
Фотограф: Симеон Симеонов
Постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)