TON_6134

На Бабин ден избрахме Мисис Баба 2016 и Grandma Universe 2016

22 януари 2016

На 21.01.2016 г. по традиция на Бабинден за седми пореден път се избра най-красивата баба на България – „Мисис Баба“ 2016. Домакин на конкурса беше комплекс „Монтесито“.
Над 200 кандидатки от цялата страна заявиха желание да участват в надпреварата. Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.
Миналогодишната победителка „Мисис Баба“ 2015 – Дони Василева предаде своята корона на „Мисис Баба“ 2016. Тя беше и представителя на България в петото юбилейно издание на международния конкурс „Grandma Universe“ 2016. Участие в тази надпревара взеха 15 държави, сред които Сингапур, Испания, Филипини, Латвия, Канарски острови, Русия, България и др. Домакин на международния конкурс беше първата носителка на титлата „Мисис Баба“ Капка Амзина.

Организатор на събитията „Мисис Баба“ 2016 и “Grandma Universe” 2016 е сдружение „Famous” и „Mrs. Universe LTD” в лицето на продуцента Меги Савова.

Събитието по традиция имаше и благотворителен характер. Средствата бяха предоставени на К.Г.Б. – Клуб на готините баби.
Новото в конкурса беше, че водещи бяха първата носителка на титлата „Мисис Баба“ 2010 Капка Амзина заедно с „Мисис Баба“ 2013 Татяна Трайкова, облечени в прекрасните рокли на Bridal Fashion

TON_5877
Ентусиазираните баби демонстрираха освен своята визия, която в повечето случаи действително беше удивителна, своите таланти, хобита и индивидуалност. В най-интересния тур с талантите всички участнички блеснаха с изпълненията си. Те пяха, танцуваха, рецитираха, пресъздадоха автентичния ритуал „Бабин ден“.

TON_5916

TON_5958

Победителка в конкурса „Мисис Баба“ – България стана:
- Грета Кралева от София – с висше образование, по специалност акушер, а в момента е административен директор на СБА „Св. Лазар“; най-важното в нейния живот са професията и децата; има 6-месечен внук; любим девиз – „Аз вярвам!“

TON_6042

Подгласнички на победителката станаха Ваня Димитрова от Стара Загора, Нели Иванова и Стефка Иванова от София.

TON_6023

TON_6031

Победителка в конкурса „Grandma Universe” 2016 стана:
- Дони Василева от България – с висше образование по дипломация; текстописец; има 2 дъщери и двама внука – момче на 7 и момиче на 4 години. Известна е като участничка в телевизионния формат „Фермата“.

TON_6111

TON_6117

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)