heart-backdrop-little-peanut-mag

7 идеи за „влюбени“ декорации

09 февруари 2017

Празникът на влюбените Свети Валентин наближава и ако все още не сте декорирали дома си – сега е момента! Ние се „притичваме“ на помощ и  ви предлагаме няколко интересни идеи, които ще зарадват любимите ви хора и ще внесат много романтика в пространството.

doiley-garland-ellaclaireinspired

1. Гирлянда от бели сърца.Направете си красива Валентинска гирлянда от хартия. Можете да изрежете красиви еднакви сърца, а после да ги свържете с фина бяла връзка. Може да използвате и щамповано нарязани салфетки, които само да оформите като сърце и да съедините с конец. Решението в бяло, вместо в банално червено също заслужава внимание.

1484075604-flower-wall-backdrop

2. Редици от рози. Вземете нежни розови, червени и бели хартиени или изкуствени рози, а после ги залепете на стената в редица по дължина. Може да го направите и от жив цвят, но ще имате декора само за няколко часа – докато трае вечерята. Всъщност и така може! Красивата розова импресия ще преобрази стената ви и ще внесе невероятна романтика в интериора. Все пак розите са символ на любовта, а когато са розови – и на нежността.

watercolorplacecards-nancy-ray-photography-stylemepretty

3.  Акварелни картички. Една романтична идея как да надпишете местата на празничната маса: нарисувайте малки акварелни картички в розово или червено и напишете името с бял маркер. А после придружете с нежно цвете върху салфетка.

1484075508-daisy-mantle-craftberry-bush

4. Надписаните черни дъски с послания за празника и обкантени от романтични бели рамки са чудесен декор, на който тържествуват нежните розови гербери. Цветята са поставени в  нежни бели малки вази по едно във всяка и това насищане е много приятно за окото.

ombre-rose-centerp-jane-can

5. Омбре рози. Розите са си задължителни за празника, но ако направите този прекрасен преливащ букет от алено червено до бледо  розово, истински ще впечатлите с идеята си. Направете декорацията в пиафлора и поставете в центъра на празничната маса, а във всяка чиния поставете по една роза, за да стилизирате съвсем трапезата.

1484075689-ice-cream-roses-notey-1

6. Влюбени хрупкави вазички. Една много лесна за реализация и много симпатична декорация – поставете във висока чаша хрупкава вафлена фунийка, а в нея поставете няколко рози.

1484075914-potionsbook-better-after

7. Любовни книжни корици. Потърсете в библиотеката си любими книги за любовта – романи, поезия или други, които ви свързват с любимия човек. След това ги „пременете“ с нови корици с апликации. А тук и децата може сериозно да се позабавляват и да украсят със стикери и лепенки подвързиите. Поставете книгите на шкафа, на скрина, на масата – така минавайки покрай тях всеки ден ще ги разлиствате и ще се настроите доста романтично за Свети  Валентин.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)