Bugatti-Veyron-16-4-Grand-Sport-Vitesse-1200x800-234922a9680e667c

700 км. истинска наслада с Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse (видео)

07 май 2015

Каква е мечтата на всеки почитател на скъпите спортни автомобили? Със сигурност да има възможността да направи тест драйв на най-уникалните коли произвеждани някога. И докато стандартните тест драйв пакети предлагат до няколко часа, прекарани в мечтания автомобил, какво бихте казали, ако можете да се насладите на Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse за цели 5 дни? Звучи уникално нали?

Точно това предлага най-скъпият тест драйв на света. Създателите му са го кръстили именно така – World’s Most Expensive Driving Tour и сме убедени, че си заслужава всеки похарчен долар. Цената му е около $69 000 долара за двама, което означава, че можете да го споделите с любимия човек. Трябва обаче да отбележим, че освен да карате Bugatti Veyron, създателите на пакета са се погрижили и за редица други забавления и глезотийки.

Както вече споменахме, автомобилът е ваш за цели 5 дни. През това време ще може да изминете с него около 700км. по пътищата на Германия и Швейцария. Освен това ще отседнете в един от най-добрите 5-звездни хотели в Щутгард, естествено в президентския апартамент, ще се радвате на частно посещение в заводите на Porsche и Mercedes, както и фабриката за часовници на IWC. Следва пътуване до Баден Баден и още нощувки в луксозни хотели и специални трансфери с луксозна лимузина. Ако тази възможност ви е заинтригувала, повече може да прочетете на сайта на компанията.

текст: Елена Михайлова
снимкa: luxurylaunches.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)