Слави Трифонов

7/8 на Слави тръгна – пийпълметрията – отличен, социалните мрежи – слаб!

09 ноември 2019

Стартът на новата телевизия на Слави Трифонов – 7/8 бе впечатляващ от гледна точка на аудиторията, но специалистите съвсем не са оптимисти по отношение на предстоящата гледаемост. Първият ден от програмата е бил гледан от 1 456 120 зрители, според данни на агенция Be Media Consultant, направени за медията.

Телевизия 7/8 на Слави

Най-голям интерес е предизвикало „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ (реално, заместникът на „Шоуто на Слави“) с 1 036 470, след него е „Вечерта на актьорите“ – 1 011 200, докато публицистичното предаване „Студио Xъ“ приключва тройката с 687 600 зрители. Любопитно е, че първият му гост беше Мая Манолова, изгубила часове преди това битката за кмет на София и според мнозина, визитата й е предвестник на бъдещ политически съюз между двамата.

Останалите познати имена в първия ден бяха Милко Калайджиев, социологът Кънчо Стойчев, екс главният редактор на „24 часа“ Валери Найденов и рапърът Криско. Иначе не бива да се пренебрегва и, че пилотното издание на „Вечерното шоу“ се чакаше и заради дългоочакваната томбола с Мерцедеса на Слави, спечелен от 49-годишен зрител. И докато пийпълметрията даде отлични оценки за старта, то в социалните мрежи съвсем не бяха впечатлени.

Телевизия 7/8 на Слави

Според мнозина, техническото ниво е много ниско, а самата телевизия 7/8-и е изключително политизирана и се набляга на скечове срещу управляващите, вместо на развлекателна програма. Кой крив и кой прав – само времето ще покаже!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)