Планет Yacht- 8 години страст за лято!

01 юли 2015

За да избягаме от лошото време в София, което по нищо не показва, че сме в разгара на лятото, ние от In LIFE отидохме отново в Свети Влас. При това не случайно! А за да отпразнуваме заедно с Планет, най-атрактивният клуб на родната Ривиера, РОЖДЕН ДЕН. 8 години Планет Yacht, 8 години страст за лято и настроение, 8 години забавление със стил!

В полунощ на Марина Диневи започнаха да се стичат феновете на Планет в очакване на горещо парти. Точно така и стана! Екипът на клуба изненада гостите с това, че само минути след полунощ  представи тортата и това даде страхотен старт на купона. Хубаво време, хубава музика, хубави хора… Какво повече му трябва на човек?

Планет отпразнува с приятели и фенове рождения си ден с атрактивна програма, с редуващи се ди джеи, с много настроение и усмивки! При това всички участници в купонджийската нощ искаха с удоволствие да застанат пред камерата ни. Може би и заради репортерката ни… Не знаем, но със сигурност втората Деси в нашия екип и нейната приятелка Наталия Лозанов/нейният баща е българин, тя живее извън страна и това е първото й стъпване на Българското Черноморие/ спечелиха позитивните погледи на гостите и празнуващите.

Честит Рожден Ден, Планет!

репортери: Деси Барбукова и Наталия Лозанов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)