8-ми март с Музика под небето на Париж и Ginger Groove (видео)

07 март 2018

Днес ви предлагаме едно прекрасно предложение за 8 -ми март, а именно концерт на франкофонската банда Ginger Groove. Мястото е Studio 5, а часът 19 ч. 

Ето какво обещават музикантите:

„Ако не сте били част от музикалното пътешествие „Музика под небето на Париж“ досега, не се колебайте да споделите с любимите си представителки на нежния пол една вълнуваща френска авантюра. Заедно ще пренесем душите си до един от най-романтичните градове на крилете на музиката и ще се потопим в неповторимата атмосфера на този така обичан град. Ще чуете на живо френски класики като Sous Le Ciel de Paris, MiIord, Les Champs-Élysées, C’est si bon, неостаряващата La Vie en Rose и много други в изпълнение на франкофоните на българската музикална сцена- Ginger Groove.

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат:
• Боряна Йорданова (вокал) / Boriana Iordanova
• Влади Михайлов / Vladi Mihajlov
• Борислав Илиев (китара) / Борислав Илиев
• Юрий Божинов (контрабас)
• Стоил Иванов (барабани) / Stiu Ivanov“

Поредицата концерти „Музика под небето на Париж“ е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време „Музика под небето на Париж“ набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището „франкофоните на българската музикална сцена“. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джаз и звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Ginger Groove

 

Важно: 
Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година – „Вход А4″ на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

Източник: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)