hilari-s-13-prednina-pred-trymp-385804

Хилари води с 13% пред Тръмп в проучванията

06 юли 2016

Хилари води с 13% пред Тръмп в предварителните проучвания!
Кандидатът за президент на демократите Хилари Клинтън е увеличила преднината си пред кандидата на републиканците Доналд Тръмп на 13%. Това сочи ново допитване на Ройтерс. Новото допитване показва,че 46% от избирателите подкрепят Клинтън, а 33% Тръмп. 22% са заявили, че няма да подкрепят нито един от двамата кандидати на изборите през ноември.
Допитването е проведен в периода 1-5 юли.
При предишното допитване кандидатът на демократите водеше с 9% на бизнесмена от Ню Йорк.
Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън заяви преди около месец, че възможното избиране на нейния съперник от Републиканската партия Доналд Тръмп ще предизвика „празник в Кремъл“. И  това ще отслаби САЩ.
Москва и Пекин завиждат дълбоко на нашите съюзи по целия свят, защото те нямат нищо сравнимо. Би им се харесало, ако изберем президент, който постави този източник на сила под заплаха. Ако Доналд Тръмп успее, то в Кремъл ще има празник. Ние не трябва да позволяваме това да се случи“, заяви Хилари Клинтън.
Прес-секретарят на Кремъл Дмитрий Песков на свой ред отбеляза, че съжалява, че „демонизацията на Русия“ е задължителна чест от избирателната кампания в САЩ.
На предизборно събрание в щата Вашингтон обаче Тръмп отправи нападки срещу Хилъри, като заяви, че нейният съпруг е злоупотребявал с жени, а тя му го е позволявала и се е отнасяла зле с тях. „Някои от тези жени бяха съсипани не от него, а от начина, по който се отнесе с тях Хилари Клинтън„, подчерта той.
И тази жена подготвя негативна кампания срещу мен„, възмути се Тръмп на друго предизборно събрание.
По-рано стана известно, че подкрепящ Клинтън фонд е отделил 91 милиона долара за излъчване на телевизионни клипове, насочени срещу Тръмп.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)