IMG_0292

MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016, Созопол

14 август 2016

Ден след като получи  номинация за Европейска дестинация № 1  Созопол събра днес най-успешните инвеститори и предприемачи от морския регион.

IMG_0205

Ден след като получи престижната номинация  European Best Destinations, най-романтичният град у нас – Созопол, стана  домакин на годишната церемония за значими постижения в бизнеса и туризма в морския регион. Годишните награди бяха връчени на изискано парти днес в 17 часа на пристанището в Созопол, в ресторант Глория Мар.

IMG_0154

Кметът  Панайот Рейзи, който вчера посрещна министъра на туризма Николина Ангелкова в Созопол, която бе специален гост на официалното връчване на номинацията, отбелязваща поредното високо признание за развитието в сферата на туризма и за високото качество на предлаганите туристически услуги в Созопол, връчи част от морските награди днес.

13925163_287329224976723_1209930371572432811_n

Самият той получи от In LIFE TV и нашата водеща Ася Георгиева специална награда за забележителното развитие на Созопол и успешното му управление. В последните няколко години градът бележи забележително развитие и наградата има не само поощрителна стойност, но и силата на признание за усилията на квета Панайот Рейзи и екипа му.

IMG_0141

В разгара на летния сезон община Созопол продължава да развива региона в различни направления. Общината подготвя откриването на  новото рибарско  пристанище в град Черноморец. Това ще предостави нови възможности на около 700 рибари от Черноморец и Созопол, които се занимават активно със стопански риболов и генерират улов от 362 тона годишно прясна риба, а на територията на цялата община се генерира 758 тона годишно. Обща стойност на проекта е 11 000 000 лв.

IMG_0157

В Созопол отвори врати и Етнографски музей, събрал експонати с изключителна стойност. Проектът „Созопол – съхраненото културно наследство и културна идентичност през вековете“ е на стойност 552 хил. eвро. Предстои откриването и на друг уникален обект в Созопол - Център за изкуства, местни художествени занаяти и традиции. Той отваря врати на 16 август.   Центърът е изграден по европейски проект на стойност 856 749 лв. без ДДС.

IMG_0221

Церемонията за Морските Оскари  връчи на община Созопол голямата награда за цялостен принос за  едно от най-мащабните и дългогодишни културни събития в България – Празниците на изкуствата „Аполония”. Годишните награди за значими постижения в Морския ни регион отличава не само инвестициите и предприемачеството в региона, но и социалните инициативи и културните традиции, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

IMG_0333

Събитието възнагради социалната-образователната инициатива, която вече 10 години поощрява креативността на десетки деца в региона. Инициатор и организатор на детската олимпиада в Созопол е собственикът на хотел ”Вила Лист” Иван Илиев, който е сред основателите на Ротари клуб в града.
Сред призьорите на престижните морски награди е и един от най-луксозните и мащабни морски комплекси у нас – ваканционно селище Дюни. Предприемачът и бивш депутат  Николай Пехливанов, основател и председател на борда на директорите на Green Life Development and Resorts също получи награда.

IMG_0336
Стефан Шарлопов бе сред удостоените с награда за комплекса си  Созополис с номинация за Съхранение на автентичния архитектурен стил. В конкурса участва и един от най-зелените хотелски комплекси по родното Черноморие – „Сънрайз“ в Приморско, както и проектираният в стила на средновековните базилики апартаментен комплекс Вила „Византия“ в Созопол.

IMG_0276

Партньори на MARINE LIFESTYLE AWARDS 2016   са Националната Уелнес и СПА Асоциация, Българо-сръбската търговска камара, Софийската търговска камара, Бизнес Клуб Лондон и други.
Най-успешните инвеститори и предприемачи от морския регион, гости на церемонията,  се насладиха на най-новото вино на нашия пазар с марка Бонония Естейт и получиха почетните плакети и  подаръци от Pure GOLD COLLAGEN® и от веригата за качествена парфюмерия D&P.

Официална телевизия на събитието – In LIFE TV!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)