20200403-kids-post

89-годишният Бърни Екълстоун ще става баща за четвърти път

03 април 2020

89-годишният бивш изпълнителен директор на Формула 1 Бърни Екълстоун и 44-годишната му съпруга Фабиана Флози, бразилски маркетинг директор, се готвят за раждането на бебе, което трябва да се роди през юли.

Берни Экклстоун и Фабиана Флози

Да, това трябва да се случи през лятото. Надявам се скоро да се научи да играе табла!
Много се радвам за себе си и жена си. Тя очакваше с нетърпение това събитие няколко години, така че съм щастлива, че ще има кой да остане, след като напусна този свят,
- потвърди новината Екълстоун, който има три деца, пет внучета и един правнук.

Той добави, че тази новина не е изненадваща и се пошегува, че след напускането на Формула 1 му остава много време да се занимава с нещо различно от работа.
Поради пандемията на коронавирус, съпрузите вече са в самоизолация в стопанството си близо до Сао Пауло. Това дете ще бъде четвърто за бизнесмена (има три дъщери от два предишни брака).

Берни Экклстоун

Просто искам всичко да е наред с Фабиана, дори ако изолацията продължава по-дълго. За щастие фермерската работа никога не свършва. Фабиана също се грижи за собствената си плантация за кафе,
- каза той.

44-годишната Фабиана, за която Екълстоун се ожени през 2012 г., отбеляза, че основното за нея е, че детето да се роди здраво.
Тя добави.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)