Бриана Петрова - Мини Мис Планета 2019

9-годишно българче стана „Мини Мис Планета“

01 юли 2019

9-годишната Бриана Петрова от Варна бе обявена за най-красивата на земята за тази година. Тя извоюва титлата GRAND PRIX „Мини мис и мини мистър Планета “ – 2019 година. С грациозна стъпка и много енергия, малката звезда взриви подиума и остави своите следи след себе си. Неповторима и вдъхновяваща, Бриана Петрова е една фурия едва на 9 години.

Тази година домакин на конкурса за красота и талант „Мини мис и мистър Планета – 2019″ беше България. Той се проведе от 21 до 27 юни в курортен комплекс „Албена“. Нашата страна беше представена от победителката на миналогодишния конкурс за красота и талант „Мини мис и мини мистър Свят – 2018″.

Сред над 20 държави участници от цял свят, Бриана успя да се пребори и да грабне титлата GRAND PRIX „Мини мис и мини мистър Планета 2019″. Деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. се конкурираха помежду си. Участниците бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата „Мини Мис и Мини Мистър Планета“ от България, Русия, Грузия.

Бриана Петрова - Мини Мис Планета 2019Участниците се представиха в няколко тура: интервю с жури, модно ревю, представяне на талант, финално шоу, представяне с национални носии, тематично дефиле „Морско дъно“, официални рокли и костюми. Иначе Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многобройни фотосесии.

Освен като модел, участва и в много други международни и национални конкурси, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила много престижни награди. Има покани за участия в модни ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във филмови продукции. Въпреки крехката си възраст, 9-годишната Бриана Петрова е открита като повечето модели на кастинг, какъвто големите агенции организират.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)