5560410-650-1451034242-bacon-and-egg-potatoes

Печени яйца с картофи

18 септември 2016

В неделният есенен ден, когато все още лятото ни напомня за себе си със своето слънце, нека ви предложим за обяд една много лесна и гарантирано вкусна рецепта.

Необходими продукти:
4 сварени картофа
8 яйца
100 г кашкавал
80 г краве масло
сол, червен и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Разрежете сварените картофи на две по дължина. Издълбайте в половинката гнездо, в което сложете малко масло, кашкавал и едно яйце. Посолете на вкус и поръсете с черен пипер. 

В една тавичка сложете хартия за печене и наредете върху нея пълнените картофи. Печете до готовност по ваш вкус – ако обичате яйцата рохки ги направете така, ако ли не ги печете още малко. Щом станат готови, при сервиране, можете да ги поръсите с червен пипер.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)