Symbolbild: Strandgeschichten

95% от хората споделят в мрежата снимките от почивката си

30 юли 2014

Цели 80% от жените „редактират“ снимките си от морската почивка, преди да ги качат в социалните мрежи, съобщава БГНЕС. Ново изследване показа, че повечето жени трият снимки, на които не се харесват, независимо дали останалите на снимката изглеждат добре. Повече от половината от жените (58%) биха изтрили снимка, направена от половинката им, за да се уверят, че ще останат само най-красивите снимки.

Проучването с участието на 1000 жени показва още, че 74% от жените поемат отговорност за разпространението на ваканционните снимки. Станаха ясни и най-лошите фотографии от морето, според жените. Номер едно показва жената в седнало положение, очертавайки корема й. Вторият кошмар за жените са тесни дънки и не дотам слаба талия с паласки. Третата забранена картинка е двойната брадичка, а четвърти в списъка са снимките в пияно състояние.

Проучването разкри още, че 95% от хората споделят своите снимки чрез сайтове като Фейсбук, Туитър или Инстаграм. Зашеметяващите 76% от жените са били „смутени“ от снимка, която техен приятел е споделил в мрежата и върху която те са били отбелязани. 57% от тях са поискали от този човек да я изтрие.

За още любопитни новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимка: winterthurer-zeitung.ch

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)