orig (4)

97-годишната Айрис Апфел подписа първия си моделски договор

07 февруари 2019

Американската колекционерка и икона на стила Айрис Апфел, която е на 97 години, подписа договор с една от водещите агенции за модели – IMG Models.

Вижте още: Айрис Апфел има собствени емотикони

„Айрис е икона с огромен талант. Тя излъчва креативност и вдъхновение. Заедно ще търсим възможност да покажем на света нейния природен дар. И на 97 години Айрис продължава да доказва, че възрастта е само цифра“ – заяви ръководителят на „Ай Ем Джи модълс“ Айвън Барт

orig (2)

Апфел каза, че се надява успехът ѝ в модната индустрия да вдъхнови и други жени на години да изпълнят мечтите си, пише в. „Индипендънт“, цитиран от БТА.

orig (1)

„Много съм въодушевена. Никога не съм имала истински агент. Винаги всичко съм правила сама и не съм предполагала, че животът ми ще се промени толкова. Всичко се случи толкова внезапно. Кой би могъл да предположи, че на 97 години ще стана момичето от корицата“ - радва се Апфел

orig (3)

Айрис Апфел е участвала в рекламни кампании на козметика и на Кейт Спейд. Снимала се е за италианското издание на сп. „Вог“, дори за корицата на списание „Дейзд енд кънфюзд“. Тя е и първият човек, открил собствена изложба на тоалети и аксесоари в нюйорския музей „Метрополитън“ през 2005 г., без да е моден дизайнер. Има принос за интериора на Белия дом.

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)