A to jazZ – ден първи!

13 юли 2016

Нека си го признаем. София не е най-привлекателното място през лятото. Всеки се чуди накъде да поеме, за да „смени картинката“. Но все пак. Има едно събитие, заради което истински си заслужава да изключим всички планове за пътуване през първия и „емблематичен“ уикенд на юли и да станем свидетели на може би най-значимито събитие в света на музиката това лято. А to JazZ фестивал.  Все пак имаме и доказателства. Tази година, над 30 ооо души са минали през все още зелените поляни на парка в близост до НДК, а миналогодишното издание на A to jazz  го превърна в едно от най-чаканите музикални събития в София. Ако сте пропуснали Топ джаз събитието за лято 2015, можете да си го гледате по всяко време ето ТУК:

Първият ден на A to Jazz фестивал 2015;
Вторият ден на A to Jazz фестивал2015;
Трети ден на A to Jazz фестивал 2015.

DSC_0333

Но, да се пренесем в настоящето. И по-точно в първия ден на А to JazZ Festival 2016, когато българите от Imagine Band, Avenue и китаристката на Prince – Nick West „размазаха“ от удоволствие публиката на поляната пред сцената на фестивала. А у нас остана единствено усещането за гордост, че можем да бъдем част от това събитие и да си дадем сметка, че когато има желание и достатъчна доза ентусиазъм, всичко е възможно.

DSC_0039

DSC_0450

 DSC_0510

И все пак, не можем да не отбележим, че още от създаването си, фестивалът се реализира благодарение на изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България” и е част от Календара на културните събития на Столична община за 2016-та година. 

Вижте и изданието на фестивала от 2015 година на нашия профил, както и албумите ни на Facebook страницата на  In LIFE.

репортер: Калина Станева
оператори: Мартин Илков, Росен Даков
постпродукция: Деян Дяков
фотограф: Виктор Георгиев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)