AtoJazZ-TALKS

A to Jazz 2019 изследва пътя до международната сцена

09 юни 2019

Изключително интересна програма очаква всички професионалисти в областта на музиката в рамките на тазгодишната конференция A to JazZ Talks, провеждаща се в рамките на най-мащабния и разнообразен фестивал A to JazZ. Платформата за обмен на опит, която отваря врати за нови сътрудничества на международно ниво, ще се проведе на 5 юли в София.

Специално за събитието, включващо професионални дискусии, презентационни панели и менторски сесии, у нас ще пристигнат водещи имена от Европа и САЩ с дългогодишен опит в сферата на джаза. Събитието ще се проведе под мотото „Път към международната сцена“, а лектори ще са Катрин Маквикер, Иън Патерсън, Вирго Силламаа и Улрих Бекерхоф. Модератор ще е българският пианист, композитор и продуцент Димитър Бодуров, който от 2000-та година се развива професионално в Холандия.

A to JazZ Talks

Единствената по рода си у нас конферентна платформа ще е фокусирана върху всички стъпки, които един музикант следва да предприеме, за да пробие на световния пазар. Интересен акцент в програмата са и менторските сесии, при които всеки присъстващ може да води лична дискусия с лекторите по конкретни въпроси, засягащи професионалното му развитие.

Не пропускайте изключителната селекция от най-младите световни и български артисти в трите фестивални дни на A to JazZ на 5, 6 и 7 юли в Южен парк 2. Хедлайнери на деветото поредно издание на A to JazZ са новаторите Jacob Collier, Christian Scott aTunde Adjuah и Ghost-Note, а тазгодишното издание е посветено на младото поколение в музиката, новото звучене и авангардните смесици от стилове.

A to JazZ Festival се провежда с изключителната подкрепа на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата. A to JazZ Talks се провежда в подкрепата на Столична програма „Култура“ и Национален фонд „Култура“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)