7104586-3x2-940x627

ABBA се събира отново след 30 години, за да реализира „новаторски проект”

27 октомври 2016

ABBA планира да се „събере“ официално за първи път след повече от 30 години.

Шведската поп група, чиито хитове включват Dancing Queen и Gimme! Gimme! Gimme! започва да работи с музикалния магнат Саймън Фулър по „новаторски проект”, в който ще се използват най-новите технологии в цифровата и виртуална реалност.

Четворката, съставена от Агнета Фелтскуг, Бьорн Улвеус, Бени Андершон и Ани-Фрид Люнгста, желае да се „запази автентичността и целостта на оригиналната визия на групата“.

Проектът ще има за цел да покаже Abba на едно ново поколение от фенове, като им предостави  възможност да видят, чуят и усетят групата „по начин, който беше немислим преди“.

Пълни подробности за новия проект, ще бъдат обявени през 2017.

Андерсон заяви: „Ние сме вдъхновени от неограничените възможности, които крие бъдещето и с удоволствие искаме да станем част от създаването на нещо ново и драматично тук – една истинска машина на времето, която улавя същността на това, което сме били… на това, което сме.

Люнгста допълни, че феновете по целия свят винаги питат за това събиране и добави: „Искерно се надявам това ново Abba творение да ги развълнува толкова, колкото вълнува мен“.

Фулър, който има главна заслуга за славата на Spice Girls, каза: „Креативността и идеите, които идват от членовете на Abba през последните няколко месеца ме изпълва с голямо вълнение. Ние проучваме нов технологичен свят, с виртуална реалност и изкуствен интелект от най-високо ниво, които ще ни позволят да създадем нови форми на забавление и съдържание, немислими досега.“

Знаменитата четворка се разделя през 1982 г. след успешна 10-годишнина кариера.

Последно са били снимани заедно през януари в Стокхолм за откриването Mamma Mia! The Party.

Abba-Members_3554825b

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Обикновено като свършат парите и противоречията някакси се изглаждат :)
    В случая беше необходимо да се превърнат в съсухрени старци за да се съберат от ново.

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)