Музейко

Adventure Kids: Детски приключенски фестивал в Музейко

04 октомври 2018

Този отктомври Музейко предизвиква малки и големи с третото си поредно издание на най-приключенския детски фестивал: ADVENTURE KIDS в Музейко!


Приемате ли предизвикателството? 
Заповядайте от 05 до 07 октомври в Детския научен център, където ви очаква щура програма от работилници, спортни клубове, демонстрации и филми (със съдействието на Bansko film fest). Всичко това: От приключенци за приключенци.

Началото е 5 октомври в 10:00.

 Ето какво обещават и към какво призовават организаторите:


АdventureKids Работилници
Участвай в приключенски работилници – скално катерене и техники за осигуряване, първи стъпки на стартиращия водолаз, любопитния живот в пещерите, отворена тренировка по бягане и първа помощ при преходи в планината.

AdventureKids Кино
Каним те на филмово приключение из Монголия, Антарктида, Индонезия и Исландия. гмурни се в „Кораловият рай“, изследвай „Царството на вулканите“, разкрий „Тайните на ледовете“ и други.

АdventureKids Спортни демонстрации
Научи повече за своя любим спорт заедно с водещи клубове по парапланеризъм, колоездене, сърф, рафтинг, гмуркане, фехтовка, зимни спортове и лавинна безопасност.

АdventureKids Oтговорни приключенци
Впусни се в образователни игри за опазване на околната среда заедно с различни специалисти, обединени от любовта си към природата.

За детайлна програма на фестивала, проверете страницата на събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1807949925947943/

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)