After Helloween party…

After Helloween party…

01 ноември 2015

Както се пее в шармантния хит на Фърги „A Little party never kill nobody“ от култовата последна екранизация на „Великият Гетсби“, та и ние се присъединяваме към празнуването на Хелоуин. Критиците ще викнат, че това не е наш празник, че трябва да си ценим българските празници и традиции, че… Добре. Но е повод за празнуване! И какво от това, че не е наш? Всеки ден сме заляти от проблеми и политически истерии, гарнирани с избори и статистиката, че сме най-бедната страна на ЕС и т.н. и т.н. Защо тогава да не се хвърлим с емоция в един безобиден празник, за да забравим поне за малко всичко това?

indir (15)

Малко парти не е убило никого. Този път Хелоуин се падна и в събота, което направо си беше  късмет. Дори и резервираните към празника, съзряха в него повод да излязат в нощта срещу неделя и да се забавляват от сърце. Маскарадни костюми, фантазии от 1001 нощ, атрактивни гримове, опиянение от емоции…

indir (6)

Всички клубове, особено софийските се надпреварваха в атрактивните си предложения и програми, за да съберат повече маскирани  фенове. Репортерите ни не смогнаха в снимките и отразяването на настроението за празника и бяха истински впечетлени от нощния си тур. А филмите ни – да, много и с много настроение. Какво остава след това, обаче? Когато всичко свърши?

indir

После…идва днес. И трябва да свалим костюмите, трябва да махнем маските, трябва да застанем отново лице в лице с ежедневието си. Костюмите вече са измачкани, дори за изхвърляне…Дано поре да успеем да махнем маските, да ги свалим докрай.

indir (14)

От утре – сивото ежедневие, непразнично, залято от проблеми и политически истерии, гарнирани с избори и статистиката, че сме най-бедната страна на ЕС…
Затова, има ли още някой чужд празник за празнуване? Давайте! Готово! Веднага го почваме!

текст: Валерия  Симеонова
снимки: CinCinla

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)