g2770Pqu_front_low

AOC пуска 27″ монитор за игри

16 юни 2014

Марката разширява линията си от специализирани монитори за игри с голям 68.6 см (27″) Full HD модел с широк екран. g2770Pqu впечатлява не само с голямата си екранна площ за супер изживяване като на кино. Огромният екран е особено удобен за играчи, които обичат да се наслаждават на игрите от по-голямо разстояние: седнали на дивана с безжичен контролер в ръка, те могат да прочетат дори най-дребния текст в игрите без усилие и да се възхищават дори на най-фините детайли от играта в цялата им визуална прелест, благодарение на големия размер на екрана на g2770Pqu и кристално ясните изображения при Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Дори по време на най-интензивните игрови моменти, изключително краткото време за реакция на пикселите на монитора от само 1 ms и върховата му честота на опресняване от 144 Hz гарантират завладяващо преживяване без призрачни ефекти, накъсване или замазване. Високата осветеност от 300 cd/cm² ще направи всяка победа още по-ярка.

g2770Pqu_front_pivot_01_low

За да получат максимума от любимите си заглавия, всички гейминг ентусиасти знаят как да интегрират техните монитори, компютри, конзоли и мултимедийни плеъри в своята всекидневна. g2770Pqu им дава възможност да направят точно това със своя богат набор от функции и опции за настройка. DisplayPort конекторът е най-предпочитаният начин за свързване на PC-та и Mac-ове за постигане на супер бързо предаване на изображения, а HDMI порта позволява закачане на огромно разнообразие от игрови конзоли, Blu-ray плеъри, плеъри за стриймване на мултимедия и дори Android смартфони и таблети. Съдържанието на екрана на последните може да бъде дублирано по удобен начин на големия 27″ дисплей, благодарение на MHL функцията. При това мобилните джаджи могат да бъдат зареждани в същото време, посредством вградените USB 3.0 и 2.0 конектори, които могат да бъдат използвани за прикачане на най-различна съвместима периферия. Мониторът добавя множество ергономични възможности към тази гъвкавост: накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим. Вградените стерео говорители с мощност 2 W не само превръщат g2770Pqu в сърцето на всяка домашна система за забавление със своя респектиращ звук, но и спомагат за освобождаването на място и избягване на кабелната бъркотия предвид отпадането на необходимостта от свързване на външни тонколони.

g2770Pqu_front_pivot_02_low

Като всички игрови монитори на AOC, g2770Pqu съчетава впечатляващата производителност със страхотна грижа за околната среда. Той притежава интелигентен Eco режим и e-Saver софтуер, които помагат за намаляване на консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните критерии на важните стандарти за устойчивост като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Като за всички свои монитори AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място за своя нов геймърски модел.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)