91023608_23844756959960436_3919157198038499328_n.png

Apple подарява IPhone 11 на австрийците след пожар в склада на компанията

29 март 2020

Причината е инцидент, станал в един от складовете на компанията преди два дни. Кореспондентът на Kроне Цайтунг отиде до мястото и говори с представителя на компанията. Ето какво разказа той:

„Изведнъж в склада избухна пожар. Това е нашата база, която снабдява почти всички официални клонове на компанията в Австрия с iPhone. Той обхваща площ от 1584 м2. Когато започна пожара, никой не беше в складовите помещения, така че няма пострадали.  Пожарникарите успяха да потушат пожара в рамките на час.. Повечето продукти не са повредени, но вече не могат да се продават чрез обикновени магазини.
Ето защо компанията реши да започне безпрецедентна кампания – да предостави безплатно тези iPhone на австрийските граждани.
Всичко, което трябва да направите, е да направите поръчка на нашия уебсайт“ -  заяви представителят на компанията.

pojar3

Причината компанията да раздава мобилните телефони се дължи на условията на тяхното споразумение със застрахователната компания. В застрахователния договор е посочено, че в случай на пожар, наводнение или друго подобно произшествие на мястото на склада, застраховката ще изплати пълно обезщетение, независимо от размера на щетите.
Шон Уокър, официалният представител на компанията, заяви пред кореспондента на Кроне Цайтунг, че почти всички мобилни телефони могат да бъдат спасени от унищожаване, просто са повредени опаковките им. Те могат да бъдат поръчани безплатно, ако се попълни формуляр на уебсайта на компанията.  Трябва да се плащат само транспортните разходи.
Веднага след локализирането и гасенето на пожара собственикът на склада създаде уебсайта, на който всеки австрийски гражданин може да направи поръчка за iPhone 11 Pro, като просто попълни формуляра и заплати около 2,00 евро транспортни разходи. Нов iPhone струва 1149 евро. Поръчките се приемат до обяд на 29 март.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)