Apple ще представи iPhone 7 на 7 септември (видео)

30 август 2016

Apple обяви, че ще проведе пресконференция на 7 септември. Тъй като компанията по традиция представя новия модел на iPhone през този месец, това е ясен знак, че на тази дата дебют ще направи iPhone 7.

Официалното анонсиране от Apple

Официалното анонсиране от Apple

Новият модел на телефона ще се сбогува с традиционния жак за слушалки, но визуално ще изглежда почти идентично с iPhone 6s. Телефонът ще има и по-голяма камера на задния панел и променени визуално линии по корпуса, където са антените.

В хардуерно отношение се очакват традиционните малко по-нов и мощен процесор, подобрена батерия. Въпреки това не се очаква да има каквито и да е промени по екрана. Според спекулациите ще има подобрения при сензорите и добавяне на барометър.

iPhone 7 ще използва iOS 10, която Apple представи в началото на лятото. Според слуховете компанията ще рискува и въпреки спада в продажбите на iPhone няма да представи големи промени в телефона, с които да привлече повече потребители. Вместо това ще изчака до следващата година, когато ще е 10-годишният юбилей на телефона, и ще остави големите промени за тогава.

Очаква се Apple да отдели малко време и за новия Apple Watch. Умният часовник не е имал обновление, откакто беше пуснат преди повече от година. Според слуховете компанията е готова с новата версия, но не е ясно дали тя ще бъде представена редом с iPhone 7 или по-късно тази есен.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)