ArTBoXProject

ArTBoXProject или как да пеем и творим заедно

08 декември 2017

ArTBoXProject е едно от многото събития на декември, за което ние скромно претендираме, че е не само интересно, но и уникално. В месеца на коледните базари, екипът на ArTBoX не само ще представи ръчно изработени артикули на различни автори, но и коледни ателиета, където сами можете  научите как да изработвате какво ли не. И за да бъде празникът наистина пълен, в програмата е включена  и много музика, която лесно ще потопи гостите в коледната атмосфера.

 ArTBoXProject

ArTBoXProject 2016, снимка Пламена Славова

Ако комбинацията от всичко това ви се струва странна, то нека кажем няколко думи за екипа който организира  ArTBoXProject, а именно сдружение „Петя Павлович“ създадено със съдействието на Академичен хор– „Света Параскева“ към Художествената академия.  Всъщност движещата сила на сдружението са хористите, обединени от любовта си към изкуството във всичките му форми, и подкрепящи изявите и на утвърдени и на непрофесионални автори.

С тази мисия екипът на  ArTBoX вече четвърта поредна година организира коледни инициативи, на които всеки може да изяви своя артистичен талант и да покаже какво умее.

 ArTBoXProject 2016, снимка Пламена Славова

ArTBoXProject 2016, снимка Пламена Славова

Тази година коледните събития на сдружение „Петя Павлович“ ще се проведат в два последователни дни на 9 и 10 декември, на две различни места и под две различни теми.

Първото събитие на 9 декември ще премине под знака на ArTBoX Коледа @ BarkaCoffeeGossips, и ще гостува на Барка кафе. Второто събитие, насрочено за 10 декември  - ArT-Music- BoX@ Cush.BAR, както е видно и от името, ще мине под знака на музиката, а домакин ще бъде Къш Бар.

ArTBoXProject

На какво могат да ви научат подготвените ателиета тази година? Ами например как да плетете рошави пилета на една кука, как да правите коледна украса от полимерна глина, как да майсторите коледни украшения от мъниста и  още много любопитни неща. Тази година, събитието на 10 декември ще представи и вокален ансамбъл Спектрум, който ще проведе музикален Уъркшоп с желаещите. Не пропускайте и коледния поздрав концерт на хор „Света Параскева“, които ще ви заредят с предпразнични емоции. Накратко, елате да се позабавляваме, майсторим и изберем оригинални подаръци за идващите празници!

 ArTBoXProject

ArTBoXProject програма

В приложената програма можете да изберете вашето ателие, а информация за мястото на провеждане е упомената в афиша на събитието. Очакваме ви!

Текст и снимки: Пламена Славова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)