Balkan Business Awards

Balkan Business Awards 2020 на 5 март в София

21 януари 2020

Балканските награди за значими постижения в бизнеса „Balkan Business Awards 2020“ ще се състоят на 5 март в балната зала на столичния хотел „Маринела“. На нея за шести пореден път ще се отдадe нужното внимание на успешния бизнес, който дори в периоди на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт.

Специален бонус към всички, номинирани в раздел „Иновации“ на Balkan Business Awards, е автоматичното им включване в конкурса на Съвета по иновации към БТПП.

Световният опит показва, че подобни конкурси мотивират и популяризират успешните практики и дават допълнителен стимул за развитие. Поощряват се устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, социалната отговорност, както и дейностите в полза на обществото.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцкият бизнес съвет в България, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

Balkan Business Awards

Номинации за различните награди може да направите на vipcompr@gmail.com до 20.02.2020 г., като конкретните категории може да откриете тук.

В края на януари т.г. ВИП Комюникейшън ще представи новия си календар, като веднага след мащабния Балкански форум за бизнес започва подготовката на Национални Медицински награди. Те ще бъдат връчени на 15 май в хотел Маринела.
Традиционните журналистически награди ще закрият през юни летния събитиен сезон в София, за да може Морските Оскари да триумфират на Черноморския бряг през юли.

Най-добрите компании в луксозното строителство ще бъдат отличени през октомври 2020. Туризмът, като най-важен сектор в развитието на Балканите, ще представи своите значими постижения през декември в София за шестото издание на Балканските Награди за Туристическа Индустрия 2020.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)