“Beaming with love” by Orlando ÈGLE – една модна история за любовта и изкуството

18 юни 2018

Преди броени дни в редакцията на In Life получихме стилна покана за представяне на лятаната колекция на бранда Orlando ÈGLE.

IMG_4426

И защото обичаме модата, и защото харесваме изключително много полета на фантазията на младия дизайнер Орлин Градевски– не се поколебахме да ви направим съпричастни на представянето на новата му колекция “Beaming with love”, което, всъщност, бе съчетано и с отбелязването на първия рожден ден на модния бранд.

IMG_4360

На чаша вино и сладки изкушения, всички ние буквално бяхме завладяни както от магията на модата, така и от любовта, която осезаемо присъства в новата колекция на младия дизайнер – нежни цветове, по детски сладко и небрежно ръчно изрисувани елементи по обикновени тениски, превръщащи ги в must-have за сезона, копринени цветя, отново “ръчно посадени” върху леки палта, ръкави и поли, красиви бродерии и рокли, приличащи повече на платна на художник.

IMG_4670

IMG_4312

IMG_4296

Всичко това ни показа, че именно любовта към дизайна и към жените е движещата сила за креативния директор на марката.

Висококачествената изработка е приоритет на Orlando ÈGLE. Вниманието към детайла, подходящото съчетаване на материи и силуети, което неизменно носи усещане за елегантност и лекота, са основополагащи, във всяка една визия, която видяхме.

IMG_4310

“Изтънчени дрехи за съвременни жени с изключителен стил”

Това е мотото на екипа, който работи зад марката Orlando Egle.

За тях модата не е просто дрехи, а цяла една история на изкуството. Време е да ви я разкажем чрез новата им колекция “Beaming with love”…

IMG_4422

Снимки от събитието можете да видите тук.

оператор: Иван Цвятков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)