APG Физиосфер процедура: Единствено в Beauty Show Aesthetic Center!

05 юли 2018

99% от целулита МОЖЕ да бъде ликвидиран и повече да не се върне в изходна позиция!

ДА, изваяното тяло вече не е мечта, а реалност в Beauty Show Aesthetic Center с единствената по рода си процедура за тяло – APG Fisiosphere, италиански патентован апарат, работещ с дуо-технология: вакуумен ендомасаж и пулсиращо магнитно поле, ексклузивно в България при нас.

IMG_2418

Разграждат се мастните клетки в дълбочина, намалява се обиколката, а отслабващото и стягащо действие е изключително подходящо за случаи на задържане на вода и вялост на тъканите. Терапията едновременно дренира , детоксикира, разгражда дори и твърдия целулит в дълбочина, намалява обиколката, лифтира, заличава стриите, зарежда клетките с енергия и същевременно лекува.

IMG_2434

Говорим за напълно безвредна терапия, която не влияе негативно на вътрешните органи. Изчистеното се дренира и оттича през лимфната система и така не натоварва бъбреци, черен дроб.

Нашите клиенти усещат резултати още след 1-2 терапии , като третираните зони губят част от своя обем, стават по–гладки и стегнати, кожата се изглажда, а тялото се ремоделира и стяга дългосрочно.

IMG_2564

Най-добре е да се третират до 2 зони на помещение измежду: бедра, корем, паласки, ръце, глутеус, прасец, гръб – максимум 2 пъти седмично. Терапията се предлага в 2 варианта: кратка с продължителност 1 час и се изпълнява в 3 стъпки: дуо-технология вакуум +магнит в/у специално боди 40-45 мин; магнитно поле 10 мин и завършва с 5-минутен ръчен масаж и дълга с продължителност 1 час и 20 мин, където се отделя повече времен на магнитното поле и ръчния масаж.

IMG_2556

Препоръчва се курс от процедури за оптимален ефект – между 8 и 12 в зависимост от индивидуалния случай, след консултация с нашите специалисти физиотерапевти, и след това поддържащи терапии до 30 дни.

IMG_3946

Специалното ни лятно меню включва мини пакет 4+1 на цена 390 лв или стандартен пакет 9+1 на цена от 780 лв + подарък козметичен несесер.

Подробна информация за цени, продукти, процедури и промоции можете да намерите на сайта на салона: www.beautyshow.bg,  както и в социалните мрежи ФейсбукBeautyShowBulgariaMall ; Instagram: Beauty Show Aesthetic Center или на телефоните на салона: 0888 484 699; 02 442 5450

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)